Betrouwbaar en innovatief

Om kwaliteit te kunnen garanderen houden we veel zelf in de hand. De ontwikkeling en assemblage van koolstoffilters bijvoorbeeld, maar ook de logistiek, de inkoop en de verkoop. De constante groei van CF Groep is geworteld in een efficiënte en innovatieve aanpak. Elke fase van de ontwikkeling en distributie wordt voortdurend op elkaar afgestemd en kritisch onder de loep genomen. Productie en logistiek zijn gebundeld op een locatie, centraal in Nederland. Dat garandeert een uitgebalanceerde workflow. De no nonsens mentaliteit van de regio houdt ons alert, nuchter en scherp op productkwaliteit en marktontwikkelingen.

Betrokken en duurzaam

CF Groep is een maatschappelijk betrokken onderneming. Wij werken samen met een penitentiaire instelling en met werk- en leerbedrijf Avres, waar onze assemblagewerkzaamheden zijn ondergebracht. Jongeren leiden we intern op en herintreders helpen we weer op weg. Ook zijn we ‘Business Friend of KWF’ en dragen we ons steentje bij aan een actieve en leefbare regio, door een tiental lokale en regionale verenigingen en sportorganisaties te ondersteunen. Verantwoordelijkheid nemen we ook op het gebied van duurzaamheid: verlichting op bewegingssensoren, led-verlichting, zonnepanelen en een warmte-terugwinsysteem. Ook een duurzamere wereld is immers een schonere wereld.

Behulpzaam en gemotiveerd

Een goede werksfeer is belangrijk. Medewerkers die met plezier werken zijn trots op hun bijdrage. Wij belonen onze mensen met goede arbeidsvoorwaarden en diverse gezamenlijke activiteiten binnen en buiten de onderneming. De betrokkenheid is groot, ons team is gemotiveerd en hecht. Met als resultaat een hoge kwaliteit van werk, betrouwbare producten en persoonlijke service.

Handelsweg 10 - 4231 EZ Meerkerk - The Netherlands
T: +31 183 600550 - E: info@cf-groep.nl

All rights reserved CF Industrial  BV © 2012-2018 / Disclaimer / Webdesign: ndoc.nl